De eerste keer dat ik met chefkok Ad Maas in de keuken stond, was in december 2009. Ik was toen deelnemer aan de Pulsar Inspiratieweek, die toen nog plaatsvond op het landgoed van deVoorde in Laag Zuthem. Als deelnemers hadden we de opdracht om gezamenlijk het diner te verzorgen voor alle aanwezigen op de locatie, inclusief het bereiden van de maaltijd, de inrichting van de gasterij en de ontvangst en verzorging van de gasten. Mijn 'plek' was in de keuken en volgens de begeleiders was dat hét moment in de week waarop ik helemaal opbloeide en mijn natuurlijke leiderschapskwaliteiten naar boven kwamen. Ik was daar in eerste instantie heel nuchter over - ik wist toch immers al dat ik van koken hield?
0 Comments
Sint wilde dit jaar dolgraag leren
Het Sinterklaasfeest gastvrij te organiseren. Want, zo had hij wel geleerd Dat is nog best gecompliceerd. In dat kleine landje met polders Wonen 17 miljoen stakeholders! |
Beluister enkele van mijn blogs ook als audioblog op mijn podcast.
|